J Í D E L N Í Č E K
Pondělí 13.1.2025
Chléb samožitný, sýrová pomazánka s medvědím česnekem, zelenina, mléko, čaj, voda (A:
01a,01b,07)
přesnídávk
Zeleninová (A: 09)
polévka
Fazole po Bretaňsku s masem, chléb, ovocný čaj (A: 01a,01b)
oběd
Chléb pšenično‑žitný s medovým máslem, ovoce, čaj (A: 01a,01b,07)
Svačina
Úterý 14.1.2025
Chléb pšenično‑žitný, sardinková pomazánka, zelenina, Caro, čaj, voda (A: 01a,01b,04)
přesnídávk
Jáhlová (A: 01a,09)
polévka
Vepřová pečeně, máslová zelenina, brambor, ovocná šťáva (A: 07)
oběd
Chléb pšenično‑žitný s máslem a strouhaným sýrem, ovoce, čaj (A: 01a,01b,07)
Svačina
Středa 15.1.2025
Chléb slunečnicový, pomazánka z míchaných vajec, zelenina, mléko, čaj, voda (A: 01,03,06)
přesnídávk
Hovězí vývar s nudlemi (A: 01a,09)
polévka
Svíčková na smetaně s hovězím masem, domácí houskový knedlík, ovocný čaj (A: 01a,07,09)
oběd
Banán, mléko, čaj (A: 07)
Svačina
Čtvrtek 16.1.2025
Krupicová kaše s grankem, ovoce, čaj, voda (A: 01a,07)
přesnídávk
Rýžová (A: 01a,09)
polévka
Těstoviny s kuřecím masem, červená řepa, ovocná šťáva (A: 01a,03,07)
oběd
Chléb pšenično‑žitný, vitamínová pomazánka, zelenina, čaj (A: 01a,01b,07)
Svačina
Pátek 17.1.2025
Houska se sýrem Kiri, ovoce, bílá káva, čaj, voda (A: 01a,07)
přesnídávk
Rajská s tarhońou (A: 01a)
polévka
Zapečené rybí filé se sýrem a vejci , brambor, zeleninový salát, ovocný čaj (A: 03,04,07)
oběd
Kukuřičný plátek, zelenina, čaj (A: 01a)
Potraviny obsahují alergeny dle použitých surovin.Seznam alergenů: 01a Obiloviny – pšenice, 01b žito, 02 korýši, 03 vejce, 04 ryby, 05 podzemnice olejná, 06 sójové boby, 07 mléko, 08 skořápkové boby, 09 celer, 10 hořčice, 11 sezamová semena, 12 oxid siřičitý a siřičitany, 13 vlčí bob, 14 měkkýšiJídlo podávané v rámci školního stravování konzumují strávníci v provozovnách školního stravování.Změna jídelníčku vyhrazena. Každá svačina je doplněna ovocem nebo zeleninou.Potraviny vydané ŠJ jsou určeny k přímé spotřebě.Dětem je umožněn pitný režim/čaj, voda s citronem, voda neslazená/.Hlavní kuchařka: Martina Kozlová Vedoucí stravování : Dagmar Husková